miércoles, 27 de octubre de 2010

Eldest


Mentre Eragon es trasllada al Regne dels Elfs, a la ciutat d'Ellésmera, per completar la seva instrucció com a Genet, els vardens tenen seriosos problemes: han hagut d'anar a buscar refugi a Surda, i estan sense diners.

Eragon, per la seva banda completa la seva instrucció amb els elfs, amb un Genet secret anomenat Oromis i el seu drac Glaedr. Allà Eragon participa a la celebració del Jurament de la Sang, on uns dracs el converteixen en un "humà-elf".

Mentrestant, el poble de Carvahall ha rebut la visita dels Ra'zac en busca de Roran, el cosí d'Eragon, i aquest es veu obligat a emportar-se el poble a refugi, quan es troben al mig d'una guerra entre els vardens i l'Imperi. Allà també retroben Eragon, i junts lluiten per acabar amb Galbatorix.


Aquest és el segon volum de la triologia "Eragon" de Christopher Paolini. La història continua amb "Brisingr", el tercer llibre del llegat.

2 comentarios:

  1. Olaaaaa!!
    cuanto tiempo
    felicitaciones por todo
    increible como siempre
    por fin me digne a colgar una entrada
    mil perdones por estar tanto tiempo sin aser nada :((((

    ResponderEliminar
  2. dsculpa alejandro:

    ntiendes el catalan? xk hay posts k stan scritos con ese idioma!!

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)