jueves, 19 de agosto de 2010

Recomanació: El Clan de la Lloba


Avui us vull recomanar un llibre que em vaig llegir just abans de marxar de vacances:

El Clan de la Lloba de Maite Carranza.



Les bruixes Omar sempre han viscut amagant-se de les sanguinaries i malvades bruixes Odish.

La mare de les dues tribus de bruixes, la deesa O, va fer una profecia sobre la qual una Elegida del Clan Omar trobaria la manera de posar pau entre les Omar i les Odish.


La Selene, la mare de l'Anaïd (la protagonista), desapareix un dia sense més ni més. L'Anaïd, que és lletja, baixa i pesa molt poc per una nena de 14 anys, la busca desesperadament, però és despreciada per tothom i ningú l'ajuda.

Llavors 4 dones sorgides del no res (la Karen, la Criselda, la Gaia i l'Elena) li revelen que ella és una bruixa Omarm, del clan de la Lloba, i que la seva mare ha estat raptada per una bruixa Odish, la Salma, perquè la Selene és l'Elegida de la profecia d'O.

Llavors, sense pensar-s'ho dos cops, l'Anaïd emprén un viatge ple de perills i bruixes Odish per trobar la seva mare. Al final però, s'endú una bona sorpresa.


Aquest llibre és el primer de la triología LA GUERRA DE LES BRUIXES i està molt ben escrit i enganxa molt de manera que no puc fer res més que recomanar-vos-el.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)