domingo, 18 de julio de 2010

El Príncep de la Boira

Aquest llibre, de Carlos Ruiz Zafón, me'l van fer llegir per una activitat del cole i us el vull recomanar.

En Max, la seva germana Alicia i la seva germana Irina i els seus pares es muden a una ciutat de platja, per culpa de les circumstàncies de la Guerra Civil Espanyola.
Allà Max i Alicia coneixen el Roland, i ell i Alicia s'enamoren. Mentrestant Max descobreix un jardí ple d'estatues, les quals cambien de postura i es mouen, i a més tenen aparences molt terrorifiques.
Llavors, l'avi de Roland els explica que a la casa que Max i la seva família s'an mudat i havia feia ja molt de tamps la família Fleischmann i que el fill de la família va desapareixer misteriosament un dia.
També els diu que sap qui el va fer desaparèixer, un home enomenat Dr.Caín o més conegut com el Príncep de la Boira. Aquest Príncep de la Boira té el poder per donar qualsevol cosa que tu desitgis a canvi de la lleieltat absoluta.
Max troba que l'assumpte fa molta pudor de socarrim i decideix treure'n l'entrellat, que al final costa la vida del seu amic Roland.

3 comentarios:

  1. el lbro es un pco ctre pero t pega muxsimo la mnera d scribir d carlos ruiz zafon, es casi impsible djar d leer, y kien sea cpaz k m lo dga xf

    ResponderEliminar
  2. es un libro precioso con intriga, amor, misterio y la verdad que mucho miedo.
    quien se dedique a malgastar sus tardes leyendo comentarios de libros, le querría decir que lea este libro, porque como he dicho al principio es un libro precioso y la verdad que muy bien escrito.
    es un libro rapido de leer, que si a ti te gusta leer, esto te sera rapido de leer.

    ResponderEliminar
  3. si, la verdd es k se lee rapidisimo, aunk como ya dije al otro comentario el argumento es bstante cutre y friki, pero sta muy bien scrito!!

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)